ogeen haast h

GEDICHT OP MAAT®

EEN SPECIAAL VOOR JOU GESCHREVEN GEDICHT.

Heb je wel eens dat je iets tegen iemand zou willen zeggen, maar het niet mooi en treffend op papier kan zetten? Of wil je een gebeurtenis in je leven beschrijven, maar lukt dat niet helemaal? Geen nood. Tegen een betaalbare vergoeding maak ik een mooi gedicht voor je.

Hoe dat in zijn werk gaat?

We gaan samen een kopje koffie drinken en jij vertelt me dan wat voor gedicht je wilt hebben. Na ons gesprek gebruik ik mijn aantekeningen om het gedicht te schrijven. Zolang het maar datgene wordt wat jij voor ogen hebt. 
Als het af is, kan je aangeven waar het gedicht op afgedrukt moet worden. Dat kan op een A4-tje, ingelijst of (bijvoorbeeld) gedrukt op lexaanglas.

Vooraf wil ik je alvast meegeven dat ik mij niet van de wijs laat brengen omdat jij veel haast hebt, om de simpele reden dat veel haast het gedicht niet ten goede komt. Ik wil wel proberen om snel tijd voor je te maken.
Mail via info@marcelvaandrager.nl jouw vragen en binnen twee werkdagen neem ik contact met je op. Vergeet in je mailtje alsjeblieft niet je telefoonnummer op te schrijven. Daarna, als jij er een goed gevoel over hebt, kunnen we verdere afspraken maken over hoe jij wilt dat het er uit komt te zien. Daarna maak ik een offerte voor je. Makkelijker kan niet.
Een Gedicht op Maat ® heb je al voor € 35,00 incl. BTW.

Om je een indruk te geven wat je kunt verwachten, kun je hieronder een voorbeeld lezen van een gedicht dat ik als opdracht heb gemaakt voor De dag van het Park. Het spreekt vanzelf dat jouw gedicht of verhaal niet op deze site komt te staan. Tenzij je dat natuurlijk uitdrukkelijk zelf wilt.


De dag van het park

Op vroegerdag,
zwieren door het park.

Moeders met kinderwagens,

vaders met fietsende kinderen
of met hengels.

Gezinnen met picknickkleden

en verliefden, die meer deden dan alleen maar lopen met de hond.Hedendag
haasten door het park.

moeders met snel opgezette buggy’s

vaders met mountainbikende kinderen
of …. brommers.

Gezinnen vluchten naar Disneyland.

en geliefden die haastig nog even de hond uitlaten.De stad is gegroeid en het park gekrompen.

Zeg maar dag met je handje.

Dag park.

de ‘da-ag’ van het park

ebben, we hoeven slechts onze tijd goed te besteden.