Laatste update:6 september 2023

Welkom op mijn site
Ik ben Marcel Vaandrager, schrijver, dichter, uitgever en nog veel meer, maar dat lees je vanzelf als je mijn site doorkijkt.Dorpsdichter van de Werkendam (gemeente Altena)
(Woonkernen Werkendam: Sleeuwijk, Werkendam,
Nieuwendijk, Dussen, Hank)

Hoes Rokerslied  
Bestel nu mijn singlel voor slechts €5,95 excl verzendkosten. Het lied komt uit onze voorstelling met op de b-kant de conference over het roken en waarom we allemaal blij moeten zijn met de rokers die er nog zijn. Bestel hier. Eerst even luisteren? https://www.youtube.com/watch?v=QJ4ObsgNPNg

Ik ben benieuwd hoe je zo op mijn site terecht bent gekomen. Als je zin hebt kun je me dat vertellen op het e-mailadres op het tabblad CONTACT of anders in mijn GASTENBOEK.
Ook als je op de hoogte wilt blijven over mij als dichter of als mens kun je dat daar aangeven.

 

Bestel een gedicht op maat ©

Als je geïnteresseerd bent in een gedicht dat speciaal voor jou door mij wordt gemaakt, mail dan naar info@marcelvaandrager.nl en vertel me kort waar het over moet gaan.
Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op. Vergeet in je mailtje alsjeblieft niet je telefoonnummer te zetten. Daarna en alleen als jij er een goed gevoel over hebt kunnen we verdere afspraken maken over hoe jij wilt dat het er uit komt te zien. We maken een begroting en spreken de voorwaarden af. Makkelijker kan niet. Een 'Gedicht op Maat' © heb je al voor € 35,00 incl. BTW.