ogeen haast hebben, we hoeven slechts onze tijd goed te besteden.

TE KOOP

HOE BESTELLEN?

Maak het bedrag over op banknummer NL 32 RABO 0127 1565 85 (BIC RABONL2U) t.n.v. M.P. Vaandrager te Werkendam onder vermelding van je adres en de titel(s) van de bestelling. Als je dan ook nog een e-mail naar info@marcelvaandrager.nl stuurt dat je het geld hebt overgemaakt, stuur ik jouw bestelling op zodra de overboeking binnen is.

De Single 'Het Rokerslied'

Bestel nu mijn singlel voor slechts €5,95 excl verzendkosten. Het lied komt uit onze voorstelling met op de b-kant de conference over het roken en waarom we allemaal blij moeten zijn met de rokers die er nog zijn.

Bestel een gedicht op maat ©

Als je geïnteresseerd bent in een gedicht dat speciaal voor jou door mij wordt gemaakt, mail dan naar info@marcelvaandrager.nl en vertel me kort waar het over moet gaan.
Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op. Vergeet in je mailtje alsjeblieft niet je telefoonnummer te zetten. Daarna en alleen als jij er een goed gevoel over hebt kunnen we verdere afspraken maken over hoe jij wilt dat het er uit komt te zien. We maken een begroting en spreken de voorwaarden af. Makkelijker kan niet. Een speciaal voor jou geschreven 'Gedicht op Maat' © heb je al voor € 35,00 incl. BTW.

Alle boeken van de uitgeverij (zie het tabblad 'UITGEVERIJ') zijn te bestellen, tenzij anders aangegeven.

De bundel 'DEZE NIET!!'

In deze bundel staat een keur aan gedichten. Elk gedicht wordt ingeleid door een korte tekst, waarin de lezer als het ware meegenomen wordt naar de gedachtewereld van de dichter.
Vanwege het gedicht over de inmiddels overleden prins Friso staat deze bundel ook in de boekenkast van prinses Mabel. Kort daarna kwam er een verzoek van onze eigen Koning Willem Alexander binnen voor ook een exemplaar. Deze uitgave is uitgevoerd met een harde cover, mooi papier en een leeslint. De bundel kost € 12,95 excl. verzendkosten (€ 4,95 binnen Nederland; € 10,50 binnen Europa).


De bundel 'Laat en Liefde'

Van deze bundel is inmiddels de derde druk verkrijgbaar. Voor deze derde druk zijn alle gedichten nog een keer tegen het licht gehouden, waardoor op punt- en kommaniveau aan een enkel gedicht wat is veranderd. De uitgave is uitgevoerd met een harde cover, mooi papier en een leeslint. De bundel kost € 12.95 excl. verzendkosten (€4,95 binnen Nederland; € 10,50 binnen Europa).

De foto-gedichten verjaardagskalender

Een verjaardagskalender met mooie foto's voor elke maand van het jaar van fotografe Irene Dammings met bijpassende toegankelijke gedichten van mij. In een aantal gedichten wordt met taal gespeeld op een manier dat je je elk jaar weer afvraagt: 'hoe zat het ook weer?'.

Van de verkoop van elke kalender wordt een halve Euro geschonken aan het Nationaal Fonds tegen Kanker.
De verjaardagskalender wordt verzonden in een speciale stevige verpakking.De verjaardagskalender kost € 12,95 excl. verzendkosten (€ 4,95 binnen Nederland; € 10,50 binnen Europa).

HOE BESTELLEN?

Maak het bedrag over op banknummer NL 32 RABO 0127 1565 85 (BIC RABONL2U) t.n.v. M.P. Vaandrager te Werkendam onder vermelding van je adres en de titel(s) van de bestelling. Als je dan ook nog een e-mail naar info@marcelvaandrager.nl stuurt dat je het geld hebt overgemaakt, stuur ik jouw bestelling op zodra de overboeking binnen is.

Mijn bundel Laat en Liefde is inmiddels verschenen in een derde druk.

Waar het in de bundel over gaat, kun je hieronder lezen en als je verder leest, zie je ook een paar gedichten uit deze bundel staan.


‘Laat’ staat voor: te laat; laat maar; lang geleden en al datgene wat ik heb gelaten, heb moeten laten en mij is verlaten. Zonder hier overigens gelaten van te worden: het leven is één lange leerschool.
De tegenhanger ‘liefde’ staat voor al wat mij lief is; het leven waard maakt; om voor te leven en voor te gaan, zonder het te laten gaan. Jezelf bewust zijn dat er maar één in dit leven is die aan het roer staat: jij zelf.

cover Laat en Liefde

Kom mee op een tocht vol passie en vuur en laat je verbazen.


Voorwoord

Kom, mee op een tocht.
Vol passie en vuur,
vol oneliners en wanhoop.

Van ’t leven
van gister
vandaag
van morgen.

Sluit je ogen
sluit het in je.

Wees er bij
als je er bij bent.Geruisloos wit

De natuur betovert, af en toe ’s nachts, geruisloos de wereld.

Anders dan met regen, storm en onweer

dwarrelt
in alle rust
een alomvattend niets ontziend kleed,
vlokje voor vlokje, maar wel met miljoenen tegelijk,
naar benee.

De harde wereld wordt gehuld in een verzachtende cocon,
waardoor alle scherpe kantjes van het dagelijks leven verdwijnen.

Iedereen is dan even kleurenblind
en foto’s kunnen dan op vele plekken ter wereld zijn gemaakt.

Iedereen is het dan heel even met elkaar eens.
Het is een prachtig gezicht.

Het sneeuwt!!

Ploegen met mannen
voor
mannen met ploegen

Knipperende kolossen en knerpende karren

En ….
altijd weer
geeft de sneeuw zich
knarsetandend gewonnen.Vanmorgen 8.47 uur : Bed opmaken.

Jouw bed opmaken;
nee
sinds enige tijd
“ Ons” bed opmaken

Ik denk aan jou
en
tegelijkertijd

ontstaan betoverend lieve gedachten
aan jou en over jou, die ik

voorzichtig

neerleg op je kussen.

Welterusten.

 

Mijn bundel met meer dan 40 gedichten is te koop voor €12,95 en te bestellen bij alle boekwinkels (ISB nummer: 9789460895302). Een aantal boekenwinkels heeft de bundel op voorraad, anderen kunnen er hier een bestellen.